Välkommen

Restaurang

Vi erbjuder er en blandning av det traditionella turkiska och internationella köket så väl på vår frukostbuffé och lunch buffé som på vår kvällsbuffé.

Medans vi utökar ditt semesternöje med tema kvällar och showkvällar, ser vi också till att du har möjlighet att äta på andra tider än du kanske är van vid med våra ytterligare tjänster som mellanmåls bar och vår nattmat bestående av soppa. Under tiden ser vi också till att du varje dag har hemmabakade kakor och småkakor under vår eftermiddagsfika.

Taç Premier har en stil av det klassiska möter det bekväma med moderna inslag som följer harmonin, vi har platser för upp till 600 gäster, sammanlänkade i 3 avdelningar samt vår öppna del av restaurangen (beroende på väder).

Bar

  Lobby baren är öppen mellan : 10:00 – 24:00

  Terassbaren är öppen mellan : 10:00 – 02:00

  Pool baren är öppen mellan : 10:00 – 24:00

Pool - Strand

  Vår inomhus och utomhuspool är öppna under alla årstider likaså vår barnpool där alla barn måste vara under föräldrarnas uppsikt.

  Solstolarna och parasollerna på Kleopatrastranden (ett speciellt område för våra gäster) kan hyras till ett reducerat pris på hotellet.

  *Strand och poolhanddukar är ej försedda av hotellet.

Underhållning - Sport

  Våra dagliga underhållnings shower, lekområdet för våra mindre gäster i miniklubben & showerna som vi har 2 gånger i veckan kommer erbjuda dig tillräckligt mycket variation på din semester för att du ska njuta så mycket som möjligt.

  För alla våra gäster som säger ”semestern är till för att ha kul”, organiserar vår underhållningsavdelning disco turer varje kväll som inkluderar transfer till Alanyas olika disco.

  För alla våra sportintresserade gäster kan vi erbjuda olika sorters vattensporter rakt utanför hotellet (beroende på hur vädret är), likaså kan vi erbjuda fotboll, basket och volleyboll ca 1 km bort.

Möte - Organisation

  Vårt mötesrum har plats till max 70 personer och är tillgängligt året runt. Vår Gäst relations avdelning kommer att finnas till ert förfogande och med glädje svara på vilka frågor ni än har.

  Utrustning som finns i mötesrummet :
  - Ljudsystem
  - Mikrofon
  - İnternet
  - Whiteboard
  - DVD Spelare
  - Musiksystem
  - Lazerpekare
  - Projektor
  - Och skrivare

Shopping

Online Rezervasyon