Welkom

Restaurant

Wÿ presenteren u een mix van Turkse en internationale specialiteiten in de vorm van een buffet bÿ het onbÿt, middageten en avondeten.

Terwijl we u met shows op twee verschillende avonden in de week vermaken, passen wÿ ons vanzelfsprekend aan uw eetgewoonten aan. We hebben een snackbuffet en nachts nog soep. In de middag bij de koffie of thee verwennen wij u met zelfgemaakte koekjes of gebak.

Met 600 zitplaatsen, op 3 verschillende locaties en van het weer afhangende terrassen, harmoniseren deze met ons restaurant en heeft een klassieke stijl met een moderne flair.

Bar

  De lobby bar : 10.00 en 24.00 uur.

  De terrasbar is geopend tussen : 10.00 en 02.00 uur.

  De zwmbadbar is geopend tussen : 10.00 en 24.00 uur.

  Met drankbediening aan uw tafel, de lobbybar, het zwembad en de terrasbar.

Zwembad - Strand

  Terwijl u alle 4 de jaargetÿden in ons zwembad en ons binnenzwembad kunt genieten, is er voor de kleine kinderen een kinderbadje. Hier kunnen ze zwemmen en spelen onder toezicht van ouders.

  Geniet van uw exclusiviteit om pnze gast te zÿn, door te profiteren van de korting voor uw ligebed en parasol bÿ ons strand op een deel van het Cleopatra strand.

Animatie - Sport

  Met ons dagelÿks animatieprogramma op verschillende tÿden van de dag, de miniclub voor onze kleine gasten en shows op twee verschillende avonden, geniet u met plezier.

  Noor alle gasten, kleine en groot, organiseren wÿ elke avond een disco met transfer.

  Noor pnze sportieue gasten worden af hankelÿk van het weer, op ons strand motor-en niet- motorsporten aangeboden. In bereik van circa 1 km zÿn er plaatsen om de voetballen, basketballen en volleyballen

Bÿeenkomst - Organisatie

  Met een capaciteit van 70 personen. Ons gastenmanagement staat klaar voor verdere informatie.

  Standaard uitrusting :
  - Stereo
  - Microphon
  - Internet
  - Schrifbord
  - DVD speler
  - Music system
  - Aanwijzer
  - Schrm
  - Printer

Winkelen

  Wÿ hebben een fotowinkel, een tattoo en piercing winkel en een juwelier in het hotel. Voor het hotel vindt u een Burger King, kiosk, boutique, kapper, opticien en een juwelier. Verder zÿn er veel kledingswinkels en een bazaar.

Online Rezervasyon