Üdvözöljük

ÉTTEREM

Kedves Vendégeinknek svédasztalon kínáljuk a reggelit, ebédet, vacsorát, ötvözve a hagyományos török ízeket a különböző nemzetközi konyhák ízvilágával.

A szezonban hetente kétszer tematikus esttel színesítjük a nyaralásukat, a napközbeni étkezéseket pedig Snack büfével és éjszakai levessel egészítjük ki. Ebéd után a tea-kávé időben házi süteménnyel szolgálunk.

A klasszikus és kényelmes stílust modern jelleggel harmonizáló éttermünk 3 hallból és egy nyitható (időjárás függvénye) terasz részből áll, összesen 600 főnek tud férőhelyet biztosítani.

BÁROK

  LOBİ BAR : 10:00 – 24:00

  TERAS BAR : 10:00 – 02:00

  HAVUZ BAR : 10:00 – 24:00

  Kedves Vendégeinknek svédasztalon kínáljuk a reggelit, ebédet, vacsorát, ötvözve a hagyományos török ízeket a különböző nemzetközi konyhák ízvilágával. A szezonban hetente kétszer tematikus esttel színesítjük a nyaralásukat, a napközbeni étkezéseket pedig Snack büfével és éjszakai levessel egészítjük ki. Ebéd után a tea-kávé időben házi süteménnyel szolgálunk. A klasszikus és kényelmes stílust modern jelleggel harmonizáló éttermünk 3 hallból és egy nyitható (időjárás függvénye) terasz részből áll, összesen 600 főnek tud férőhelyet biztosítani.

MEDENCE - TENGERPART

  Nyitott és fedett medencéink a négy évszak során folyamatosan elérhetőek, illetve szülői felügyelet mellett a gyermek medence is.

  Az 50 méterre található Kleopátra strandon, a hotelhez tartozó területen a napágyak és napernyők a hotel vendégei számára kedvezményes áron bérelhetők.

  *Hotelünk strandtörölköző szolgáltatással nem rendelkezik.

SZÓRAKOZÁS - SPORT

  A nap különböző óráiban animációs programok, a mini vendégeink számára játszóhelyet biztosító mini klubunk, és hetente kétszer rendezett esti előadásaink járulnak hozzá az Önök szórakoztatásához.

  Azoknak a vendégeknek, akik azt vallják hogy ‘buli az élet’, animátoraink Alanya különböző diskóiba szerveznek programot transzferrel együtt.

  A sportokat kedvelő vendégeink részére, a hotel partszakaszán motoros és motor nélküli vízisportot biztosítunk (időjárási viszonyoknak megfelelően), továbbá hotelünktől 1 km távolságra futbal, kosárlabda, és röplabda pályák is elérhetők.

KONFERENCIA - SZERVEZÉS

  Tárgyalótermünk 70 fős, egész évben elérhető. Szállással egybekötött vagy napi rendezvényeket is szervező vendég kapcsolatos szekciónk, szívesen segít a további részletekkel kapcsolatban.

  Felszereléseink :
  - Hangosítás
  - Mikrofon
  - İnternet
  - Táblák
  - DVD lejátszó
  - Zene rendszeri
  - Lézermutató
  - Projektor
  - és nyomtató

VÁSÁRLÁS

  Hotelünkben fényképész, tetováló és piercing szalon, ékszerész, a hotel alatt található bevásárlóközpontban Burger King, market, butik, fodrász, optikus, táska- és ékszerboltok várják a vendégeket. A hotel előtt húzódó parti útvonal teljes hosszán hódolhatnak a vásárlási szenvedélyüknek, illetve a környéken a hét bizonyos napjain megrendezett ruházati és élelmiszer bazárba is ellátogathatnak.

Online Rezervasyon