Velkomst

RESTAURANGER

Vi tilbyder dig en traditionel tyrkisk og international smagoplevelser af vores morgen buffe såvel som middag- og aften måltidet.

Ikke nok med vi tilbyder to aftener med tema aften og underholdning tilbyder vi også snackbar og natmad til din traditionelle spisetider. Vi tilbyder også hjemmebagt kage och småkage til eftermiddagskaffen.

Vores restaurant har en klassisk og komfortabel stil med en harmonisk modernisme. Vi har plads til op til 600 gæster fordelt i tre bygninger og vores åbne restaurant (afhænging af vejret).

BARER

  LOBBY BAR : 10:00 – 24:00

  TERRACE BAR : 10:00 – 02:00

  POOL BAR : 10:00 – 24:00

  Vi fuldænder din ferie med tjenere der servicere dig med drikke drikkevarer i vores lobby bar og terrasse/poolbar (afhænging af vejret).

POOL - STRAND

  Vores indendørs og undendørspools kan bruges alle fire årstiden ligeså vel som vores børnepools som børn kan benytte i selvskab af voksne.

  Sol sengene og parasollerne på Cleopatra Starnd (der er et speciellt område for vores gæsten) kan lejes for en reduceret pris.

  *Strand og poolshåndklæder bliver ikke udleveret af hotellet.

UNDERHOLDNING - SPORT

  Vores daglige animation, optrædninger, legestedet for vores små gæster i mini-klubben, og de shows vi vil presentere to ganger om ugen vil tilbyde dig nok alternativer i din ferie.

  For alle vores gæster, som siger ”ferie er at have det sjovt”, sørger vores underholdnings-afdeling hver aften hvor transport også er inkluderet rundt till Alanyas forskellige diskoteker.

  *For alle sportfreaks tillbyder vi motoriseret og ikke-motoriseret vandsports lige foran vores hotel (det kommer selvfølgelig an på vejret) ligeså vel som fodbold, basketball og volleyball som ca. er 1 km væk.

MODE - ORGANISATION

  Vores møde rum har kapacitet til 70 personer i løbet af hele året. Vores Guest Relations afdeling vil være til jeres hvis i har nogle spørgsmål.

  Udstyr til rådighed i mødelokalet :
  - Sound System
  - Mikrophone
  - İnternet
  - Portable Board
  - DVD-afspillere
  - Musikanlæg
  - Laser Pointers
  - Projector
  - Pointer

SHOOPING

  Med vores fotografør, tattovør, piercinger og smykkerservicer på hotellet og Burger King, supermarkeder, butikker, frisører, optikker, taskebuttik og souvenierbutik i vores shopping center vil vi opfylde jeres ønsker. Du kan også besøge gadebutikkerne efter tøj og mad på strandvejen tæt på hotellet.

Online Rezervasyon